Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σκάλες


ΣΚΑΛΕΣ
Παπαδόπουλος Ανδρέας | Μάρμαρα & Γρανίτες Σέρρες


Το μάρμαρο και ο γρανίτης στις σκάλες αναμφίβολα δίνουν ένα κομψό και εντυπωσιακό στιλ σε κάθε χώρο.
 
H  επιχείρησή μας “Παπαδόπουλος Ανδρέας” η οποία εδρεύει στις Σέρρες, κατασκευάζει μαρμάρινες σκάλες κλασσικές αλλά και μοντέρνες, μονόχρωμες και δίχρωμες τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου φροντίζοντας πάντα για την άψογη κατασκευή και το μοναδικό αποτέλεσμα.
 
Διαθέτουμε τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία στην τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών σε σκάλες, είτε πρόκειται για απλές ή πιο περίπλοκες σκάλες, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.
 
Μια μεγάλη γκάμα μαρμάρων είναι στην διάθεση σας, προσφέροντάς σας τόσο την πολυτέλεια που επιθυμείτε όσο και τα πλεονεκτήματα που τα ίδια τα υλικά προσφέρουν.
 
Χειριζόμαστε το μάρμαρο με απόλυτο σεβασμό ώστε να διατηρήσει τη φυσική του λάμψη και την κατασκευαστική υπεροχή. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλο το Νομό Σερρών, καθώς και τις γύρω περιοχές. 
 
Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο μάρμαρο ή γρανίτη που θα ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου και θα τον κάνει να ξεχωρίζει. 

 


  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ